Alp-Yavuzeser

Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, Αθήνα

Συναντήσαμε τον Γενικό Διευθυντή της Turkish Airlines στην Αθήνα, κ. Alp Yavuzeser, ο οποίος μας μίλησε για τις υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας, όπως επίσης και για τους νέους της προορισμούς.

Η Turkish επενδύει στην ασφάλεια πτήσεων και στην ποιότητα υπηρεσιών

Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines, Αθήνα

O Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα, Alp Yavuzeser.

– Η Τurkish Airlines είναι μια από τις πιο ισχυρές αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Τι χρειάζεται για να είναι κανείς πρώτος στον τομέα του; Η επιτυχία, είναι απλά μονόδρομος;

Η Turkish Airlines συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται παγκοσμίως. Είμαστε η αεροπορική εταιρεία που πετάει στις περισσότερες χώρες από κάθε άλλη στον κόσμο και κατέχει ένα από τα καλύτερα δίκτυα. Οι επενδύσεις σε πολλούς διαφορετικούς τομείς μάς έχουν δώσει έναν ηγετικό ρόλο στο να δημιουργούμε τάσεις στην βιομηχανία αυτή, χωρίς παράλληλα να θυσιάζουμε την ασφάλεια στην πτήση και την ποιότητα στις υπηρεσίες μας, ως προς τους πελάτες μας. Παρακολουθούμε στενά την αγορά και προσπαθούμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους. Η ανταπόκριση που παίρνουμε είναι πως οι επιβάτες, που ταξιδεύουν με εμάς, θέλουν να ξαναταξιδέψουν μαζί μας. Για να διατηρηθεί αυτή η αξία της επωνυμίας, η οποία παρέχει ένα σοβαρό προβάδισμα στον ανταγωνισμό, η Turkish Airlines επενδύει στην ποιότητα των υπηρεσιών της, στους τρόπους διασκέδασης κατά τη διάρκεια της πτήσης (inflight entertainment systems), στα άνετα καθίσματα, στη γκουρμέ κουζίνα και στους εργαζόμενούς της. Η Turkish Airlines βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τελευταίων τεχνολογιών και καινοτομιών στο χώρο της αεροβιομηχανίας και είναι περήφανη που διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους. Καθώς η αεροπορική εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της και τον αριθμό των αεροσκαφών της, η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων της είναι υψίστης σημασίας, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών.

Η Turkish Airlines πιστεύει ακράδαντα ότι η ασφάλεια των πτήσεων και η ποιότητα υπηρεσιών είναι δύο από τις πιο απαραίτητες προϋποθέσεις, κάτι το οποίο άλλωστε αντικατοπτρίζεται στην τεσσάρων αστέρων κατάταξή της και στις συνεπείς προσπάθειές της, ώστε να διασφαλίσει την πέντε αστέρων κατάταξη.

H Turkish Airlines κατανοεί την ευθύνη τού να είσαι πρωτοπόρος στη βιομηχανία αυτή και είναι αποφασισμένη να συνεχίζει αυτή την αποστολή της. Επιπλέον, διατηρεί τον στόχο της, να γίνει περιφερειακός ηγέτης και μια διακεκριμένη παγκόσμια αεροπορική εταιρεία, την οποία θα προτιμούν για τις πρωτοφανείς υπηρεσίες της, την ανώτερη ποιότητα της, την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της.

 

– Πείτε μας λίγα λόγια για τους νέους προορισμούς σας και τα σχέδια της εταιρείας στο κοντινό μέλλον.

Πρόσφατα ξεκινήσαμε καθημερινές απευθείας πτήσεις προς το Maiami μέσω Istanbul και το επόμενο καλοκαίρι, θα ξεκινήσουμε πτήσεις προς Atlanta (USA). Εχουμε ήδη ένα τεράστιο δίκτυο στην Αφρική, και το Δεκέμβριο του 2015 ξεκινάμε πτήσεις προς Mauritius και Madagascar, προορισμούς πολύ εξωτικούς και νέους για την ελληνική αγορά. Επίσης, το Durban, που είναι ακόμα ένας σημαντικός προορισμός για την ελληνική αγορά, έχει προστεθεί στο δίκτυο των προορισμών μας. Κατέχουμε σημαντική θέση στην Ελλάδα προς την Απω Ανατολή, για τις καλύτερες ανταποκρίσεις.

 

– Ποια είναι η πρόβλεψή σας για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα; Είστε αισιόδοξοι για τις ημέρες που θα έρθουν;

Θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε μέσω των ταξιδιών γνωριμίας (fam trips). Εχουμε ήδη αυξήσει τον αριθμό των πτήσεών μας από την Istanbul στην Ελλάδα. Πετάμε τέσσερις φορές την ημέρα προς την Αθήνα και δύο φορές την ημέρα προς την Θεσσαλονίκη. Στηρίζουμε, εξάλλου, την Ελλάδα, μέσω του ευρέος δικτύου μας και των καλύτερων συνδέσεών μας, ώστε να φέρνουμε τους ανθρώπους από άλλες χώρες πιο κοντά. Δεν φέρνουμε μόνο tour operators, αλλά και τους πιο αποτελεσματικούς δημοσιογράφους και travel writers από άλλες χώρες, οι οποίοι όταν επιστρέφουν στις πατρίδες τους, προωθούν την Ελλάδα μέσω των εμπειριών και των αναμνήσεων που έζησαν εδώ. Προσπαθούμε, επομένως, να κάνουμε τις καλύτερες ενέργειες, ώστε η διαμονή τους εδώ να μείνει αξέχαστη.There are no comments

Add yours