Durdjica-Vincic-2_1000px

Djurdjica Vincic-Tomic, Sales Manager της AirSerbia

Συναντήσαμε την Djurdjica Vincic-Tomic, Sales Manager της AirSerbia και μας μίλησε για την νέα υπηρεσία «branded fares», το Lounge της αεροπορικής εταιρείας στο Βελιγράδι αλλά και τα σχέδια της AirSerbia στο μέλλον.

Τα branded fares φέρνουν την ταξιδιωτική εμπειρία στην καλύτερη τιμή.

1. H AirSerbia πρόσφατα ανακοίνωσε το «branded fares». Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής υπηρεσίας;

H νέα αυτή υπηρεσία της AirSerbia θα έχει ένα ευρύ φάσμα παροχών τόσο για τους ταξιδιώτες, όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Tο «branded fares» αποτελεί το νέο μας μη δεσμευτικό προϊόν, το οποίο θα είναι ευκολότερο τόσο στην κατανόηση, όσο και στην αγορά του, ενώ θα εφοδιάζει με μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες τους πελάτες μας, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να οργανώνουν το ταξίδι τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα το συγκεκριμένο προϊόν θα είναι ευκολότερο στη χρήση και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τόσο στην κατανόηση όσο και στην πώληση με πλήθος επιλογών στους ναύλους, οι οποίοι θα μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις διαφορετικές ταξιδιωτικές ανάγκες και με ακόμη περισσότερα περιθώρια κέρδους. Επομένως με τα «branded fares» ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας στη δημιουργία της δικής τους ταξιδιωτικής εμπειρίας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

2. Υπάρχει κάποιο πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα επεκτείνετε τα δρομολόγιά σας στην Ελλάδα στο σύντομο μέλλον;
Κατά την διάρκεια του χειμώνα, έχουμε προγραμματίσει δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, ωστόσο κατά την θερινή περίοδο εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις, θα λειτουργήσουν υπηρεσίες ναύλωσης σε πολυάριθμα ελληνικά αεροδρόμια. Είναι ευρέως γνωστό πως οι Σέρβοι αρέσκονται στο να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους στην Ελλάδα, η οποία για εκείνους αποτελεί κορυφαίο προορισμό.

3. Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιλέξουν την AirSerbia για το ταξίδι τους; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας έναντι των άλλων αεροπορικών εταιρειών;
H ΑirSerbia ταξιδεύει σε περισσότερους από σαράντα προορισμούς στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αμερική με 53 δρομολόγια σε συντονισμό με πτήσεις κοινού κωδικού με τους συνεργάτες μας στην Ευρώπη, την Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Αυστραλία. Aυτού του είδους το δίκτυο προάγει μία μοναδική ποικιλία επιλογών για ταξίδια περιορισμένου χρόνου στο αεροδρόμιο Βελιγραδίου, κατάλληλο για ταξιδιώτες που πετούν τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη. H γνωστή σε όλους φιλοξενία που παρέχουμε σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές σε όλες τις διαδρομές είναι τα πιο ξεχωριστά πλεονεκτήματα της AirSerbia.

4. Πείτε μας λίγα λόγια για το νέο lounge του αεροδρομίου στο Βελιγράδι.
Το premium lounge της AirSerbia είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραση πριν την πτήση και κατά την διάρκεια της αναμονής μεταξύ των πτήσεων στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, προκειμένου να χαλαρώσουν οι ταξιδιώτες λίγο πριν την επιβίβαση. To premium lounge μας έχει μοντέρνες υπηρεσίες και προσφορές à la carte, με επιλογές στο μπουφέ, που περιλαμβάνουν δημοφιλή παραδοσιακά φαγητά όπως το “ćevapčići”, ενώ το μπαρ σερβίρει Radovanović κρασί, “rakia”, καφέ και άλλα ποτά. Παράλληλα υπάρχουν Wi-Fi, ευρύχωρα ντουζ, πολυάριθμα άνετα καθίσματα και πληθώρα επιλογών σε περιοδικά και εφημερίδες. Η καινοτομία της AirSerbia είναι πως εκτός από τους πελάτες μας που ταξιδεύουν σε Business Class, πρόσβαση στο Premium Lounge μας έχουν και όλοι οι πελάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο του Bελιγραδίου ανεξαρτήτως αεροπορικής εταιρείας, ή θέσης, με μία προκαθορισμένη χρέωση ανάλογα με το χρονικό διάστημα παραμονής τους στο αεροδρόμιο που κυμαίνεται μεταξύ μίας και τριών ωρών πριν την επόμενη πτήση τους. Η πρόσβαση για το lounge μπορεί να αγοραστεί στο site www.airserbia.com, μέσα από το κέντρο εξυπηρέτησης της AirSerbia, από τα καταστήματα, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ή απευθείας στην είσοδο του Lounge.There are no comments

Add yours